Gyerekek nézik a YouTubeon nem kívánt videókat.

Zsiros Deszka

9 E megtekintés2

  Kit lehet felelősségre vonni, ha egy gyerek nem kívánt videókat lát? A gyereket, szülőt, videóst, vagy a youtubot?

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. Olivér Orosz

   Igaz van 👌👍

  2. Olivér Fecske

   Apropó mikor lesz új SANYÍÍÍs video?

   1. Zsiros Deszka

    Na ezaz.😁

  3. Csaba Laczkó

   Ezt jól elmondtad osztom is a meg👍🏼👏

  4. Bernadett Bojtàr

   Nagyon szeretem a videòid. Imàdom ahogy beszèlsz dolgokròl.☺🎩👍

  5. József Szilágyi

   ellenben a saját gyerekeim az iskolatársak között olyan oldalra leltek rá hogy még én is majdnem rosszul lettem tőle. Pl olyan fiatal nő képét aki motorral elesett közben a szalagkorláton csúszott végig ami elvágta a nyakát.

  6. József Szilágyi

   A youtube-on nincsenek is olyanok.

  7. Imre Brosch

   A " Pucéran rohangál a szobában és azt ordibálja hogy Sanyííí" videót tiltják, az tapasztalat? :D :D :D

   1. Zsiros Deszka

    Igen.😂Vicc

  8. Krax Bla

   Elég ha megnézi a szülei számítógépén az előzményeket. Földönkívüliek meg biztos, hogy vannak, lásd nemzetközi űrállomás.

  9. Vass Bálint

   Ki a hibás? A youtube! Xd :) mert létezik :) gyerekkorodban néztél youtubeot? Nem merz nem volt :) xd

  10. Peter

   Szerintem ez olyan dolog amin mosolyogni tudok. Haverom gyereke 2 eves sincs es siman kezeli, nezi a youtube-ot. Meseket nez, jollehet, de akkor is. A masik: minel jobban tiltjak, annal inkabb ki fogja jatszani. (En is megtettem gyerekkent ;) ) Ez a folyamat szerintem nagyon nehezen korlatozhato. Informacios tarsadalomban elunk, a gyerek automatikusan az anyatejjel szivja magaba. Szoval en ugy gondolom hogy a gyerek elobb lesz hacker igy mint gondolnank. Nem vonnam felelossegre a szulot, bar ha valoban ki tud alakitani egy bizalmi viszonyt a gyerekkel akkor epp tudja iranyitani.

  11. Knecht Barnabás

   Te engeded hogy a lányod youtubeozzon ?

   1. Zsiros Deszka

    Persze

  12. jószág

   Nekem erről az jutott eszembe amikor kiskoromba megnéztem a Gyűrűk Urát hát naggyából 5 évig szenvedtem a gollamtól xd de azóta is ezt tartom a világ egyik legjobb filmjének.

  13. Elisabeth Kacziba

   Szeretnek venni egy olyan “ Rumcajsz “ sapkát magamnak, amit éppen visel, hol vetted? (poénkodok )

  14. Fekete Gyula

   Amikor ötödikes lett a kicsi, akkor kapott ő is telefont. Csináltam neki Google profilt. Nem is használható a HUfast app a telefonján. Ha be van jelentkezve a gmail profilba, akkor sem tud a HUfast-on videót nézni. Az első lezárás alatt amikor videó is volt a házi feladathoz, akkor ment a trükközés, hogy meg tudjuk nézni természetismeretből és testnevelésből a leckéhez mellékelt videókat. A Google profil nem csak a levelezésből és a videó nézegetésből áll. Van táblázatkezelő, szövegszerkesztő, powerpoint-szerűség stb. Meg ClassRoom. A HUfast csak egyetlen réteg. Lehet jól használni, lehet rosszul, de 15 (vagy 16) éves korig meg ott a HUfast for kids. 😅

  15. Aron Horvath

   szia zsíros animeket szoktál nézni?, most már egyre több helyen elfogadjak es a vilagban egyre több helyen nezik nagy hajpnak örvendenek.

   1. Zsiros Deszka

    Szia! Nem szoktam.

  16. Kk Jj

   Bill Gates gyerekeinek nem lehetett okostelefonja, nem engedte őket oltatni, nem lehetett facebookjuk, a legkisebb 16 éves gyerekének most se lehet. Érdekelte a kiközösítés??? Nem. Ő aki az egyik legnagyobb agymosó cég tulajdonosa, pontosan tudja mire valók ezek. Ja még egy poén: Gates otthoni gépein nincs Windows, hanem Linux. Ooops. Ha valaki ebből se képes rájönni, miről szól az egész, annak a gyereke hülye lesz. A család pedig szét fog zülleni. Az a gyerek, aki a napja 3/4-ét facebookon tölti, abból ember nem lesz, annak a szülei már a fejük tetejére is állhatnak, a gyerek utálni fogja őket és sz_rik rájuk.

  17. Kk Jj

   A szülő mire van? De biztos, hogy a youtube videón kezdődik a probléma? Nem a "közösséginek" álcázott agymosó oldalaknál kezdődik a probléma? Facebook, instagramm, snapchat, viber, kik és a többi, ezek igazi pedofil paradicsomok. A darknetről már rég átszoktak ezekre a pedofilok. Ahogy azt mondani szoktam: a facebook agyhalottaknak való, az instagramm szintén, de közülük is azoknak akik olvasni se tudnak.

   1. Kk Jj

    @Zsiros Deszka Nem tudlak, tiltva van a szerverük a routeremben. 😂 De ha észreveszed, hogy valaki az utcán követ és nem japán, az én leszek. 😂

   2. Zsiros Deszka

    Kövess be instagrammon. Jó képeket rakok fel.😂

  18. Csaba Czibere

   Földönkívüliek hátulról beszúrják? 😏 Ja nem, valszeg nem egyre gondolunk. 😂 Komolyra fordítva a szót, szerintem jó az, ha a szülő nagyjából tisztában van vele, hogy mit néz a gyerek, de úgysem tudja 100%-ban ellenőrizni, szóval a legjobb az, ha a gyerek a nevelése során szerez egy józan ítélőképességet, és el tudja dönteni egyedül, hogy mit szabad elhinni/átvenni és mit nem. Mert sajnos az is gyakran előfordul, hogy a néző hülyeségéért azt a videóst okolják, aki pont nem is csinált semmit, és van aki nem is éri be azzal, hogy van egy véleménye, hanem már szinte zaklatni kezdi az illetőt. Az meg utána csak kellemetlenséget okoz mindenkinek, és akárhogy akarjuk szépíteni, az eredmény úgyis az lesz, hogy a szülő cseszte el.

  19. Imre Szabo

   Jó fekete a körmöd! Nekem ez pozitívum, de tényleg! Arra lennék kíváncsi, milyen melótól lett ilyen!? A mostani melók érdekelnének!

   1. Zsiros Deszka

    Zöldségtermesztők vagyunk, plusz most egy gépet bütykölgetek. Az rásegít.😅

  20. hm ph

   A szülők mutassanak a gyereknek modern társasjátékokat (Stone Age, Alhambra, Elfenland, Burgund, Ticket to ride, 7 csoda, Finca, Splendor, Fedőnevek, Dixit stb,stb), mutassák meg nekik a természet szépségeit, kiránduljanak, sportoljanak, szerettessék meg vele az olvasást valóban jó könyvekkel, tanítsák meg hangszereken játszani, mutassanak meg neki különböző kreatív tevékenységeket, és akkor nem a youtube előtt fog tespedni... Azzal pedig semmi baj nincs, ha gyerek rájön, hogy a vegetáriánus étkezés egészségesebb, ha már a szüleinek ez nem sikerült. Megvizsgálnám én a "gyerekeknek szóló tartalmakat" is a szülők helyben... A gyereknek csak olyan telefont kellene adni, amin hívni tud, és sms-t írni, semmi mást. A szülőknek így kellene gondolkozniuk, az iskolába pedig eleve nem engednék be "okostelefont" meg kamerás telefont.

  21. András Vörös

   Nyihan Sün befigyelt? 😄 vegig rohogtem 😅 jo mondjuk van bennem 2 xanax meg 1 liter tablettas 😆 A vegen kikeszultem 😂

   1. Zsiros Deszka

    😂

  22. Sz Tendal

   Apropó, a bajuszod. Már meg akartam kérdezni, hogy Japánban mennyire jellemző a bajusz és szakáll hordás? Van-e rajtad kívül másnak is ilyen bajusza, ahol laksz?

   1. Sz Tendal

    @Zsiros Deszka Gratulálok. Valamelyik XIX. századbeli hazafira hasonlít.

   2. Zsiros Deszka

    Egész Japánon belül a tudtommal csak nekem van ilyen kackiás bajszom. 😂

  23. Zsolt Sz.Attila

   Elvinnél minket rizsboltba? Esznek felvágottatt a Japánok? Szuper videó lett ez is. 💪💪

  24. János Mikler

   Aki törődni és figyelni szeretne a gyerekére az fog is. Aki nem, az meg ne rinyáljon. (Valszeg nem is rinyál, le sem szarja). Alapvetően sokféle információ van, egy gondolkodó ember főlvesz amennyit tudd, átgondolja és dönt ami számára igaz/tény/szimpatikus stb... Viszont annál nagyobb baromság nincs mint hogy bizonyos dolgokat amikről valójában nem tudhat foggal körömmel ragaszkodik egy véleményéhez. PL: Nincsenek földön kívűliek. (Hát a földbolygón valószínűleg nincs, persze lehet, hogy sehol sincs, de lehet hogy van.) Én nem tudhatom, legalább is egyenlőre biztos, hogy nem.:D (Csak így példaként ha már említetted.) Na.. emelett az is kérdés, hogy intelligens "faj"-e vagy sem, vagy hogy egyáltalán szénalapú-e. Hiszen MI kizárólag a szénalapú életet ismerjük. M1 nem számít, vagy igen? igen, nem, talán. Szóval a gyereknek nem való témáról... HUfaston egyesek úgyérzik, hogy ha már abberáltak akkor nyugodtan tarthatnak sz@xuális felvilágosításokat. Na már most ezeket gyerekeknek készítik. :D Pedig ez abszolúte a szülő dolga... na várjjunk csak... már megint a sok buta, akik magukat embernek vallják, de semmi öntudattal nem rendelkeznek..... közbe lépnek... hiszen a gyereket konkrétan csak bejáratják bölcsibe, oviba majd iskolába, megkérdezi a szülő, hogy minden oké?(jobb esetben) gyerek: Ja.. Ennyi, ennyi a nagy komunikáció. (Úgy értem a közbe avatkozást, hogy ez egyéntől függ, viszont általánosságban az öntudatlanok vannak többségben.) Ezért haladunk arra amerre. Az igazi kérdés... hogy tehetnek-e az emberek arról, hogy olyanok amilyenek? Hogy ami van a világban azt megengedik? (Vegyük példának az egyik előző videódat)- reggeltől estig való stresszes kemény rabszolga munka). Egy ember tudja, hogy ez beteg, nem normális s legfőképp embertelen, emberhez nem méltó. Vagy.. míg az LMBTQ nyomatja a szarját emberek éhheznek, családokat basznak ki az utcára, gyerekekkel, átvert kölcsönökkel, de míg az elfogadásról szeretetről papoló toleranciát hírdető, ember szerető "liberális" vagy LEGYEN BÁRMI konz.jobb.nacionális, stb stb (tök m1 politika vagy sem nem ez a lényeg), fölösleges, lényegtelen, vagy csekély dolgokról beszélnek. Számomra van egy kérdés, hogy az emberek direkt ennyire hülyék, vagy csak kisiklott a kezükből az értelem/irányítás vagy direkt van ez így? (Természetesen értsd:"összeesküvés elmélet, vagy bármi egyébb nekem m1:D) [Csak azért, mert hogy biztosítod be a családod túlélési esélyét, ha nem úgy, hogy te vagy a csúcson?:D ] Persze ez kicsit "KICSIT" hosszabb gondolat menet... m1, vagy így van vagy nem, nekem aztán nyolc én nem tudom. S mind ez nem számít, mert pár évtized s mint mindenki más megdöglök és akkor már ki nem szarja le. :D De azért a gondolatok azok csak úgy pörögnek.(Na persze.. akinek van gyermeke, annak lehet hogy még is számít. (vagy nem) személye válogatja. Van akinek eszébe sem jut ilyesmi stb. Leginkább úgy gondolom, hogy vannak emberek akik gondolkodnak s vannak akik csak úgy tesznek mint ha gondolkodnának. Mert míg én a saját összetett információ halmazomból amit átgondoltam saját magam fogalmazom meg... (igen, tökéletesen van megfogalmazvaXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) Más csak szajkozza amit épp látott, hallott, olvasott csak mert neki AZ szimpatikus. A legjobb az, ha az ember magával és a családjával foglalkozik, mert ha mindenki ezt tenné, nem volnának ilyen kérdések. Ami van az van.... vagy igen vagy nem, talán. Számít.. nem számít talán. Nincs jó vagy rossz, vagy még is? Igen nem, talán. hablabla hablabla, nem aludtam másfél napja tessék elnézni a hülyeségem. :3 Kérek egy adag stukkolást had alukáljak egy picit. :3

  25. Ákos Varga

   Basszus ! Te leskelődtél ??? Tegnap kiszaladtam a szántóföldre és visongtam, hogy Sanyiiiiiii ! 😂😂😂😂😂😂

   1. Zsiros Deszka

    😂😂😂

  26. Gozarusan

   Ez a bajuszkompozíció egyszerűen mesteri, papító xD

   1. Zsiros Deszka

    😂🙏

  27. Attila Szegedi

   Őszinteség , büszkeség , bajuszpödrés !!!!Ez nagyon jó !!😀😀😀

  28. Julia Simonne

   Nagyapámnak volt ilyen bajusza, akit nagyon szerettem. Igazi magyaros. 😀👍

   1. Zsiros Deszka

    😂🙏🙏🙏

  29. Julia Simonne

   “Egy 19 századi legenda szerint az Igazság és a Hazugság egy nap találkozik. A hazugság azt mondja az Igazságnak: ′′ Ma csodálatos nap van!", Az igazság az égbe néz, és rájön, hogy a nap valóban csodálatos volt. Együtt töltenek egy kis időt, aztán egy kútnál végzik. A hazugság megmondja az igazat: ′′ A víz nagyon jó, fürödjünk együtt ". Az igazság újra gyanítja, ellenőrzi a vizet és rájön, hogy nagyon jó. Mindketten levetkőznek és elkezdenek fürdeni. Hirtelen kijön a vízből a Hazugság, felveszi az Igazság ruháját és elfut. Dühös, az Igazság előbújik a kútból, és elindul megkeresni a Hazugságot, hogy visszakapja a ruháit. A világ, látva a meztelen igazságot, gyűlölettel és megvetéssel mozgatja szemeit. A szegény Igazság egy idő után visszatér a kúthoz, és örökre eltűnik, elrejtve szégyenét. A Hazugság azóta az igazságnak öltözve, a társadalom szükségességének megfelelően járja körbe a világot, mert a Világnak semmi esetre sem vágyik a meztelen Igazság meglátására.”

   1. Zsiros Deszka

    Ez gyönyörű.👍

  30. Marianna Bartal

   Nagyon jó kis videó lett 😊😊

  31. Agnes Smith

   Hello there Jozsi.. Azt igazan nehez kontrolozni hogy mit latnak a gyerekek ... Valakinek meg kellene nezni minden videot mi elott le jatszak hogy mi van benne es hogy szabad e egy gyereknek meg nezni... Nem hiszem hogy van valaki akinek az a munkaja ...

  32. Sky Walker

   a zsíros videójit nem nézhetik nállunk

  33. Andrea Lazar

   Teljessen egyet értek veled. A szülői feladat soha se ér véget. Nem csak megcsinálni a gyereket de fel is kell nevelni nagyon nagy munka de a legszebb feladat. Hozzá rengeteg idő, türelem, megértés és pénz kell.

  34. András Nagy

   Iskola....Polgar Laszlo szerint. Droidokat nevelnek a suliban a sok izmus behulyiti oket es nincs semmi gyakorlatuk. Nem tudnak fozni nem jo a kezugyesseguk monitorfuggok kapcsolatot keptelenek teremteni ez mind a suli hibaja....suliban megosztjak a gyerekek a hulyeseget igy a yutut is...COVID arra volt jo h a szulo rajott h milyen okos a gyereke...

  35. Zenefüggő 。

   Mindenki felelős ugyan úgy a társadalomban, aki nem a valós életre neveli őket.✌🏻😊

  36. Ferenc Ágh

   Öreg vagyok már, így van tapasztalatom! A fiam 45; nagyobb unokám 20; a kicsi 6! Nos belekóstoltam a fejlődés minden stádiumába. Az őszinteséggel maximálisan egyetértek, de ami szerintem a lényeg, hogy ehhez le kell ülni a gyerekkel foglalkozni! Így ha belefut az ember a félremagyarázásba, akkor nyugodt lehetsz, hogy lebuksz, mert ezek a "büdös kölkök" egymással is beszélnek és előbb utóbb jön a kérdés, amit tisztázni kell! A technika aktuális állása semmit nem jelent! Az első gépünk egy Spectrum volt, semmi You Tube, a probléma akkor is fennállt! Tehát tessék időt szánni az őszinteségre és persze a gyerekre!

  37. Karoly Toth

   Ezeket a komoly vidiókat végigröhögjük, MIATTAD SANYIIII! :( :D

  38. Alex Sztanko

   Kedves Zsíros!!! Ha ez ojan komoly téma akkor miért hagyod hogy végig röhögjem az egész videodot!!!?????,🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  39. Ervin Vékony

   Hali, zsíros! Lennél olyan kedves a másik csatornád linkjét elkuldeni nekem itt kommentben, mert egy régebbi videóban említetted de már sajnos nem emlékszem, hogy melyikben. Előre is köszönöm! 😁

   1. Ervin Vékony

    @Zsiros Deszka köszönöm! 😁

   2. Zsiros Deszka

    Mostanában nem nagyon töltöttem fel videót oda. Yarimasu a csatorna neve.

  40. A953567876

   Uj zsíros video Már ment a like

  41. Pall Gabor

   Legyen a gyereknek nyomoGombos tellefon 3310nokia 😁nem okos tellefon kell nekik ök legyenek okosak 😁

  42. Krisztina Péter

   Szia Zsíros! Nagyon jól mondtad - így igaz!!!

  43. éva farkasné

   Én voltam? 🤔🤔😬😬

  44. Zoltán Hidi

   Szia Zsíros.Most értem haza a melóból ,nagyon jót szórakoztam !Küldöm tetszik!!!

  45. Sándor Mikus

   A szomszéd Gizi néni mindig is gyanús volt nekem...🤔 Azzal kezdődött, hogy azt állította magáról, hogy Zsóka! 🤣 Viccet félre! A gyereket nevelni kell! Meló, de megtérül. ☝🤓 Kiskorukban nem hagytuk őket egyedül a tévé előtt. Ha valamit nem értettek, megállítottuk a mesét, és megbeszéltük. Sok idő, de akkoriban ez volt a hobbink! 🤥🤣🤣 Egy idő után már ők szoltak a nem gyerekeknek való rajzfilmeknél (valamiért nálunk még mindig ömlesztve adják a mesecsatornák, csak azért mert rajz...), hogy "ez buta mese, kapcsold el". Még kiscsoportos volt a középső (akkor még legkisebb) lányom, amikor kivittük őket egy RedBull-RöpNapra... Pár vízbepottyanó után, a nyakamban ülő, alig négyéves fenhangon közli, hogy "Apa, ez a butaság engem nem érdekel, tegyél le!", és elkezdett rajzolni a vizes homokba. Nagyon büszke voltam Rá! 😇 Minden korosztállyal meg kell találni azt a hangot, azokat a szavakat, amiket megért, és elfogad. Nem hülye az a gyerek, csak nekem több tapasztalatom, tudásom van (aminek gyarapításával nem álltam le, tehát behozhatatlan előnyben vagyok vele szemben 😜). Tehát, ha valamit nem ért, akkor addig "boncoljuk" a témát, míg Ő is megérti. Van egy kamasz, egy kiskamasz és egy még kisebb lányom. Eddig még mind nyiltan fordul hozzám a konfliktusaival (a "nemspecifikus" gondjaikkal az anyjukhoz! 😍). Eddig még mindig tudtunk nekik segíteni, vagy megtalálni azt, aki tud. Pont ma kellett a legkisebbel "elbeszélgetni" (egy osztálytársát bántotta), hogy nem azért gyakoroljuk a harcművészetet, hogy ha valaki zavar, azt egyből bántsuk, hanem, hogy meglegyen az a biztonságérzetünk, hogy nyugodtan tudjunk vele beszélni akkor is, ha fiú és nagyobb nálunk. Megértette (oké, nem ebből az egy mondatból...😜). A fiúcska is. Pár percel később úgy játszottak, mint akik régóta haverok! Nem hülyék a kölkök (oké, én feszegettem a határát, de mázlim volt!), csak szűkebb az eszközkészletük a problémáik megoldására. De nem megoldani kell helyettük, hanem mutatni egy működőt, amivel meg tudják oldani ők maguk! Csak van annyi eszem, hogy egy gyerek problémáját meg tudjam oldani, há' nem?!? 😜 Tragédiák, egy emberen túlnövő bajok voltak és lesznek is. De ezért élünk közösségben, hogy olyankor számíthassunk egymásra! 🤗

   1. Sándor Mikus

    @Zsiros Deszka 🤣🙏😇

   2. Zsiros Deszka

    Keresem a nyomdát ahol kinyomtatjuk eme soraidat.👍👍👍

  46. Márk Balogh

   Egy videódban beszélsz majd az agenda 21 ről?

  47. Bognár Barnabás

   Műhelyvideó .... csujujuuujjjj 🙏🙏🙏😁👌✋

  48. dobosatis

   A szülőnek kell a gyerekét megtanítania arra, hogyan szűrje az információt, felkészítenie az életre, minden pillanatban nem lehet fogni a kezüket. Az élet kemény, nem baj ha nem 18 évesen szembesülnek ezzel. Persze egy 10 éves gyerek ne nézzen nyakelvagdosód videókat, de ezt, hogy szűröd ki? Sehogy, mi is felnőttünk a sok szarságon és nem lett semmi bajunk, aki meg hülye az az is marad, kb ennyi.

  49. József Kovács

   Hali. Ezekre a tanácstalan hibakeresőknek annyit szoktam mondani : Anyám,Apám keresztény mégis azt mondták majd ha 18 leszek el döntöm akarom vagy sem. A szülők el felejtik milyen egy gyerek.(gyereknek lenni) A környezet fogja irányítani alakítani attól a pillanattól kezdve amint el indul a társadalmi életben(óvoda). A szülők feladata a terelés és felvilágosítás. Nagyon jól mondtad(csinálod) hogy a gyereknek bíznia kell a szülőkben. Akkor mindent elmond, kérdez és érdekli is majd a vélemény. Kérdés ki a felelős? A szülő mert a @#%^^&& nem tudja mit csinál a gyereke. Jah hogy amíg kussol és nem teher addíg csinálja amit akar?

  50. László Szabó

   Nagyon egyszerű bebizonyítani, hogy vannak földönkívüliek. Az első Holdra lépő ember Neil Armstrong volt, és mi visszafelé Neil A. ?

   1. Karoly Toth

    Alien és ő egy idegen volt, a holdon :)

  51. Mandela Varró

   Nagy bajuszt hogy birod?) Smog fogo nem?)()

  52. Mandela Varró

   A teremtok!()(

  53. Murek

   Egyre daliásabb az a bajusz :)

  54. J& A

   Új idők, új generáció, új szokások haladni kell a korral.. 👌✌

  55. Marcsi Szabone

   Nagyon remek a meglátásod, teljesen egyetértek veled!

  56. Attila Havasi

   Zsíros de jól pödörödik a bajszod, nagyon tanulságos ez a videó. Nekem még nincs gyerekem, ez a telefon téma engem nagyon aggasztana, azt látom hogy ezen keresztül árad a gyerekekre (meg hát mindenki másra is..) rengeteg negatív dolog! Pl Ha belegondolok, betiltották itthon a pénznyerő automatákat, ugyan akkor a telefonokon az összes játék ezen alapszik, szinte ugyan az! A gyerekeket úgy betudja szívni hogy hozzájuk sem lehet szólni, megszűnik a külvilág nekik. Ezen kívül az internet és a média nagyon rafinált trükkökkel manipulál az egoizmusra, képmutatásra, fogyasztásra. Ugyan akkor igazad van, tiltani hülyeség, mert csak a bizalom látja kárát.. De 10 év alatti gyereknek énszerintem helytelen okostelefont adni a kezébe..

  57. DR. M.C

   Adjunk nekik telefont csak úgy osszuk be az időnket, hogy tudjuk velük foglalkozni és figyelni rájuk! 👍👍👍👍👍👍 Mindig figyeljünk oda!

  58. X Béci

   Mikor nem volt internet.. Akkor a strandon szörnyűlködtünk .

  59. Tót AttilA

   Az oltogatás még hadján,egy tiktok kihivás miatt tegnap kötötte fel magát a fövárosban egy 10 éves kisfiù,több országban 9-10 évesek mentek bele egy fojtogatòs kihivásba,és ezek a videòk 9-10 éveseknek vannak szánva! Mi a f*sz van???,a szülö felelösége hatalmas,de ki az a pszihopata aki kitalálja és mért nem jelentik fel a tiktokostul????

  60. DR. M.C

   Jobb ha jobban rá figyelek mostantól akkor. Ne hogy vlmi felnőttes dolgot találjon tényleg. 🙄🙄🙄😔😔😐😐😐

  61. DR. M.C

   Nemcsak én használom a telóm. Hogyha találtok vlmi sok hangulat jelet egymás után akkor az a gyerek lehetett.🤓🤓😂

  62. DR. M.C

   Az én gyerekem szokott mindig találni mindenféle hulyeseget.😂😂😂😂 Gangxta a kölök. Mindig rappet hallgatt. Vlhogy behozza a youtube on a mesék mellé. Ő rá megy arra a zene re is ahol rap zene szól azt a csajok rázzák magukat és ráadásul bikiniben vannak. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nem hazudok tényleg egyszer bekapcsolta. Direkt el vettem a fülhallgatót és maxra fel a hangerőt. Elsőnek csak mesét nézett és aztán megtalálta megint ugyanazt a zenét.😂😂😂😂😂😂😂

  63. DR. M.C

   Az én gyerekem szokott mindig találni mindenféle hulyeseget.😂😂😂😂 Gangxta a kölök. Mindig rappet hallgatt. Vlhogy behozza a youtube on a mesék mellé. Ő rá megy arra a zene re is ahol rap zene szól azt a csajok rázzák magukat és ráadásul bikiniben vannak. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nem hazudok tényleg egyszer bekapcsolta. Direkt el vettem a fülhallgatót és maxra fel a hangerőt. Elsőnek csak mesét nézett és aztán megtalálta megint ugyanazt a zenét.😂😂😂😂😂😂😂

  64. János Merétei

   HuuÚ...ZSÍROS! - ez jó (pofi) VIDEÓ... - én is így g o n d o l n á m ...

  65. DR. M.C

   🤓🤓🤓😂😂😂😂 Tangás geng csajok.

  66. XxX

   Apa nézhetek youtube videókat?? Persze, irjad be hogy zsíros deszka.

   1. Zsolt Sz.Attila

    Ennyi💪💪

   2. Zsiros Deszka

    😂

  67. Smith Xylic

   Nagyon örülök az stúdiódnak, mostanában sok anyag kimegy, és rengeteg témát tudsz boncolgatni, csak így tovább! :D Ui.: Még mindig várom a videót amit beígértél (piramisokról) :´D

  68. Retrómánia

   Na ez a videó is megért egy like-ot :D

  69. Árpád Máté

   Tesó, nagyon jó a tanács, én is így nevelem a gyerekeimet! Annyit azért hozzátennék, hogy az őszínteség a mai világban ritka kincs! Viszont őszintén éri meg a legjobban élni szerény véleményem szerint. Legyen szép napod! :)

  70. László Torday

   Szia Sanyi! Ismét egy értelmes kulturált video. Just keep going! :)

  71. Szodorai Tünde

   De jó a bajszod 😂❤️

  72. Stefan

   Zsíros! Komolyabbra fordítva, ha nagyon szépen megkérlek, és neked is lenne kedved, meg igény, akkor egy akváriumos videót raknál fel nekünk? timelapse is jó, bármi:D Köszi!

  73. Pepe F

   Most ha félretesszük a bohóckodást akkor egy 11 éves kislány belehalt éppen most a TikTok kihívásba. Ezért szigorítani akarják a gyerekek életkor igazolását belépéskor. Szerintem ez kőkeményen a szolgáltató felelőssége hogy ne legyenek nála ilyenek. Persze attól még a szülő nevelte a gyereket olyanra hogy folytogatós kihívást ki akar próbálni.

  74. Gergő Sápi

   2:35 Most már tudom legalább mi lesz a következő videóban. 😂😁

  75. Thomas Bootmaker

   Üdv Zsíros! Ezt a megjelenést... Mint öregapám 72-ben... Királyságos! Baszki, ahogy kinézel és ahogy beszélsz, egy perc után mentem a spájzba, hoztam a házi szilvapáleszt és begyűrtem egy felest, hogy teljes legyen a képlet. Na meg ho' tiszta fejjeee tugggyak gondúúkonnyi '... 🤣🤣 Sajnos nekem nincs ilyen bajuszom. Lehet azért, mert megboldogult öregapám mondta, hogy olyan ritka a bajuszod fijjam, ha becsapom az ajtót, kihullik... 😁

   1. Zsiros Deszka

    😂😂😂

  76. Stefan

   0:00 - általában a Teszkónál lévő bácsik, akik pont most fogytak ki a 200 forintosokból is pont ugyanígy szoktak megszólítani. :D

  77. toth ista

   Like!

  78. Gabor Miltner

   Fiam, csak akkor HUfast-ozik , ha én ott vagyok. Beállítom direkt a gyerekmódust aztán ,b@szom olyan reklámok jönnek a rajzfilmek előtt , közben és után , hogy az agyamat eldobom. Azt én se szeretném ,hogy a fiam, meztelenül Sanyit ordibáló őrülteket lásson!A Sanyit majd csak akkor hallja mikor már meg is érti!!!

   1. Zsiros Deszka

    😂👍

  79. Jozsi K

   erdoben az nem lenne probléma! ott lenne SANYI ninja! mindenben segítene :O

  80. DEZSŐ OLÁH

   A videó végén annyira összezavarodtam hogy már nem is tudok hogy mi/ki a hibás. úgyhogy csak egy valaki/valami lehet a főbűnös. AZ INTERNET.

   1. Zsiros Deszka

    😂👍

   2. Mind meghalunk

    Szerintem pedig a burzsoázia és a szegények!

  81. Attila Horvath

   Sanyíííí Sanyika !!! Itt a golfpálya mellett Jól ki ordítottam magam Tesó !!! 🤣🤣🤣🏜🏝🇺🇸🇯🇵🙏🎩

   1. Zsiros Deszka

    😂😂😂

  82. Krisztian Somogyi

   Köszi ,hogy ilyen gyorsan meg is csináltad a videót !Király lett mint a többi ment is a like.

   1. Zsiros Deszka

    🙌

  83. Cartoonella de Frász

   A botlás önmagában balesetveszélyes

  84. Klári Szabó

   Józsi, arról pár szót, hogy Japánban ki az úr a háznál, ki hordja a nadrágot? És nálatok? :D

   1. Zsiros Deszka

    👍

  85. Gaga Lady

   Ez jó lett,de jót nevettem.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

   1. Zsiros Deszka

    😅🙌

  86. Hunyadi Mátyás

   Én meghallgatnám a véleményed a földönkívüliekről, összeesküvés elméletekről, csak úgy átfogóan.

   1. Dalma Jüling

    Én is!

   2. Ajandi Zoltan

    Voltak a Zsírosnak ilyen alapú videói! Azokban erősen taglalta a LAPOSFÖLD elméleteket, ami szerintem keményen kapcsolódik a különböző "földönkívüliek köztünk vannak" című elméletekkel és huzatos agymenésekkel. Elméletekkel, hiszen nincsenek bizonyítékok, azaz, ha voltak, vagy vannak is, azokat erősen "cenzúrázzák" előlünk! ...vagy talán nincs is mit cenzúrázni? ...ki tudja? Zolipapa

   3. Hunyadi Mátyás

    @István Grézál Attól még lehet róla véleménye, + én elsősorban az összeesküvés elméletekre gondoltam, mint ahogy írtam is.

   4. István Grézál

    Miféle vélemény? Biztos, hogy másutt is kialakult az élet. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. Nem az a kérdés, hogy vannak-e, hanem az, hogy hol és milyenek!!??

  87. ЛюбэRus

   Nem. Igen. Youtubot, youtubost hibáztatni teljesen értelmetlenség. A gyereket sem. Marad a szülő. Részletesebben: Nem lehet megakadályozni a gyerekedet egy idő után semmiben. És nem is kell. Foglalkozni kell vele, tudni, hogy mi foglalkoztatja, minek örül, mitől fél, mi iránt érdeklődik, stb... Kicsi korban a szülő az első számú információ és probléma megoldási forrás. Később ez átmegy választható lehetőségbe és innentől nagyon fontos, hogy ez a lehetőség mindig szerepeljen a palettáján. Hogy ő maga megtartsa ezt az alternatívát. Ha igazi kapcsolatban tudsz maradni a gyerekeddel, akkor első sorban hozzád fog fordulni ha nem ért valamit. Kivétel a szex, mert ez ügyben a legkevésbé a szülőkhöz fordulnak, de ez ügyben is képben lehet lenni, és a hullámvölgyekben be lehet tölteni a fogaskerekű szerepét és kivontatni a szakadékból a fennsíkra és ott újra elengedni. A gyerekednek mindig a bizalmi rendelkezésére kell állni, terelgetni, javasolni de nem tukmálni rá a különböző elvárásokat, és fontos, hogy mindig tudja, hogy a bajban nincsen egyedül bármi is legyen az a baj. Akkor is, ha egyáltalán nem értesz vele egyet! Az egésznek a kulcsa az, hogy kezdettől fogva tudjad a gyerekedet egy teljes értékű önálló emberként kezelni, hozzá úgy viszonyulni még akkor is, ha botladozik, vagy ha tiltakozik, esetleg ellenáll, támad. Ez nagyon röviden a véleményem, de persze ez a kérdés nagyon bonyolult. Látom, hogy Te is nagyjából valahogy így gondolkodsz, úgyhogy szerintem a lányod jó fészekben "fészkelődik"... Üdv. U.i.: Ja, ha már felelősségre vonásról kell gondolkodni, akkor rég megette a fene. Akkor kicsúszott a kezünkből a halacska és elúszott "agyő"! Ilyenkor marad az ima.

   1. Zsiros Deszka

    1et értek, kettőt lépek.😁👍👍👍

  88. Robert Palčo

   Jót nevettem a videó komikus előadásán,de a lényeg::a szülő ne gátolja a gyereket a világ érdeklődésében(videók stb),hanem figyelje milyen dolgokat néz.Ha nem jó,elmagyarázni,megbeszélni miért is nem jó!Hiszen ahogy a szülő nevel,olyan lesz a gyerek!!(persze ez nem mindig válik valóra)👍😎🎩👀

  89. Gergő Gergely

   Zsíros jó hogy vissza jött a videózos napok. 😍🙂

  90. Roland Hustyava

   Nagyon Zsiiir lett a mai bejelentkezesed. Volt benne rendesen poén, lökted a rizsát és ez igy volt jó. 😎 Nem megsértődni, de ez a sapka, feltuningolt bajusszal nagyon ütős lett, kissé falusi bácsis. 😂 Csak igy tovább..

   1. Roland Hustyava

    @Zsiros Deszka Dehogy Suttyo, inkább poénos. Szerintem jó cucc volt. 😎

   2. Zsiros Deszka

    Mond ki bátran. Suttyó stílusú.😂🙌

  91. Radócz György

   Goggle email megkell adni szül dátumot. 14 vagy 16 év rakni. Normal videót. És 18 külön.

  92. Balázs Czene

   Szerintem azzal nincs semmi baj, ha a gyerek belefut kolonbozo velemenyekbe itt, vagy barhol mashol. A problema az, hogy amirol a vegen beszeltel, azt sok "szulo" nem teszi meg. Azaz nincs utana beszelgetes. "En fizetem a kajajat, a lakhatasat, a sulit es meg neveljem is? Lofaxt! Mi vagyok en? Adok neki egy 10000est pentek este, azt csinal amit akar, hisz mar 13 eves." Na ezekkel a "szulokkel" van a baj.... De ez csak az en szereny, nnyomott velemenyem!

   1. Zsiros Deszka

    👍

  93. szenszit tekerika

   😷😷😷😷😷😷😷😷😷

  94. Józsefné Császár

   Meg néztem! Jól beszéltèl. De tudod nagyon sok gyerek az utcán nő fel! Nem lehet tudni hogy majd ezek milyen családot fognak alapítani??? Semmi erkölcs , semmi tisztelet egymással és másokkal! Ilyen videókat sem néznek meg sok gyerek még meg sem értené . Üdv!

  95. Molnár Károly

   Hát,ha neked fontos az őszinteség,már le is mondhatsz a politikai pályáról!Bár nem hiszem,hogy érdekelt volna...😎

   1. Zsiros Deszka

    😂😂😂

  96. Szávai Viktória

   Most a Radics Peti videói jutottak eszembe 😂

   1. Gaga Lady

    😄😄😄😄

   2. Zsiros Deszka

    😂😂😂

  97. Tibi. K

   A be stukkolás az vicc volt?😀 Vagy ilyen agresszív vagy valójában?😂😂.

   1. Zsiros Deszka

    😂Kömín vagyok.

  98. TNT tom

   Amúgy van olyan opció hogy a szülő beálithatja hogy csak azokat lehet megnézni azon a fiókon amit gyerekeknek készült tartalom van

  99. orsolya timea bejan hegyes

   Hellò Zsìros a kisfiam szerencsère mèg nem kapta kèzbe a telefonomat nemsokàra 4 èves de mèg a tàvirànyitot se nyomogatja .De a szülök pont ùgyanolyan felelösek mint aki feltöltöte.

   1. Sándor Mikus

    @Eszter Toth részben egyetértek Veled, a társadalom érleli felnőtté. Viszont nagyobb hatása van az otthoni közegnek, mint hiszed! Apám sokat dolgozott, kevesett tudott velünk tölteni, DE azt az időt valóban ránk figyelve töltötte! És, ami a legfontosabb, és gyakorló szülőként tudva, hogy a leg fárasztóbb is, mindig példát mutatott! Te vagy az, akinek Ő a legfontosabb, és aki Neki is a legfontosabb! A kamaszkor kezdetén ez változni fog, de addig, hidd el, többet tehetsz Érte, mint gondolod! Az óvoda, iskola, főleg a társadalom sosem fogja megadni Neki azt a figyelmet, amit Te, és ez számmít igazán! Nézd meg a kamasz barátait, és, ha szülőként büszke lennél rájuk, akkor jó munkát végeztél! ✌😇

   2. Eszter Toth

    @Mind meghalunk egy gyereket a társadalom nevel, ha egy kicsi bekerül az oviba, akkor a szülő lesz az, akivel sokkal kevesebbet fog tölteni. Az oviban eltöltenek 8-10 órát, otthon a szülővel kb 3-4 órát tölt érdemben, aztán megy aludni. Angliában öt éves kortól iskola köteles, de ha azt nézzük, hogy nyugaton egy évig maradnak a szülők otthon gyesen, aztán vissza mennek dolgozni, mi az, amit a gyereknek tanítani tud? Minimális. A 90%-ot kívülről szívja magába.

   3. Mind meghalunk

    Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a szülönek sokkal nagyobb a felelössége. És nem csak abban, hogy mit néz a YT-on a csimótája.

  100. Rave 't Rage

   ElSö VaOk MorE EzAz ZsiRoS Jol MeGMoNTaDD. U.i: teljesen igazad van zsíros. Nagyon idegesítőek szoktak lenni ezek a kommentelők. U.u.i:aki nem érti az iróniát a legelső mondatomban az pls maradjon csöndben. Köszi!

   1. Tavaszi Kaszás

    Engem egyáltalán nem idegesítenek.

   2. Zsiros Deszka

    😂