Ne dolgozz többé!

Zsiros Deszka

18 E megtekintés4

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Donka Sándor

   Sanyi youtube hőkövető ecetes uborka, hívja Zsííírost!! Igazságod vagyon! Ez a látásmód valamiért Keleten jobban a fejekben van. Ez a gondolat különbözteti meg azokat, akik idehaza mondjuk egy bolti eladóként savanyú arccal élik a mindennapjaikat és elszívják mindenki életkedvét, meg azokat akik Japánban, a forró zsírgőzben keményen dolgoznak napi 18 órát és csak mosolyt látsz az arcukon. A boldogság, az tényleg csak döntés kérdése, mert tudom, hogy van olyan milliárdos, aki szomorúbb nálam és van olyan szegény ember, aki meg sokkal boldogabb.

  2. Kevin o_o

   Erről egy közmondás jutott eszembe: Élvezd az esőt, nem azért mert jó, hanem azért mert ugyan úgy esni fog ha haragszol rá akkor is

  3. NaraShikamaru19

   Teljesen jó a gondolatmeneted egyetértek! Ha valamit utálok váltsak. Az adott dologról való vélekedésünk akár az egész napunkat is elronthatja! Köszi a videót jók a tartalmaid csak így tovább! :)

  4. eizo monitor

   Azt az 5 milliot vissza adnam. Azert mert, valamelyik nap is volt egy beszelgetesem egyik melotarsal, aki mar nincs ott. Mondja, hogy 200 millioert szemet hunynek en is bizonyos dolgok felett. Mondom nem. Ettol nem leszek jobb de rosszabb mindenkeppen. Valszeg en vagyok abbol a 10 emberbol az egyik aki igy velekedik. (azert remelem 10 embertol tobb van ebben az orszagban). A tobbit most nem irom mert melo utan vagyok es inkabb mar csak nezem a videot. Lassan alvas aztan vissza :D

  5. MrZelegor

   Én hétfőn kezdtem el diákként melózni (diákmunka), gyakorlatilag csomagokat pakolok/válogatok, de alig várom hogy mehessek dolgozni, elvégre így kereshetek magamnak egy kis zsebpénzt.

  6. smyle

   Ez a videó valahogy most nem jött át. Az tudja megcsinálni, hogy minden lepereg róla aki tud ennyire felszínes lenni, hogy ne érintsék meg az események, körülmények. Vagy nem járt még igazán rossz munkahelyen, nem függött szar főnököktől és nem volt kiszolgáltatva nekik, és nem voltak gyökér munkatársai akik a tiszteletet sem adják meg az embernek, ezért nem tudja milyen rohadt az. Azt aláírom, hogy sokszor azért vannak sokáig emberek ilyen helyzetben mert fosnak váltani és kilépni belőle, kilépni az ismeretlenbe. Egész országunk nem szól másról mint a megalkuvásról, arról hogy mindent le kell nyelni mert ez a dolgok rendje, az itteni realitás, ezért ez az amit egymásban is erősítünk. Na ezért tart itt ez az ország.

  7. Robert Nagy

   Ez az hogy nem mindegy hogy dolgozol és tudod hogy meg lesz az eredménye vagy csak gürizel és semmi pozitívumot nem kapsz cserébe!

  8. Robert Nagy

   Én is otthagytam a munkám ,mindig utáltam én is rágondolni hogy holnap be kell menni! De mikor ott voltam szerettem csinálni,sőt mondhatni szerettem dolgozni pedig nem sokért melóztam ! Megvolt az a minimum anyagi biztonságom,megvolt a napi menetrendem! De amikor már a semmirevalók miatt duplán dolgoztam ,tiszta ideggel mentem haza akkor már elegem volt!

  9. Fekete Gyula

   Megy a Spektrum Home csatornán a vonattal a világ körül. Sir Tony Robinson humorista éppen Japánban jár, és állítólag luxuscikkek a gyümölcsök arrafelé. De nem csak a nagyvárosokban? Csodálkoznék, ha nem termelnétek gyümölcsöt is a zöldségek mellett. Ha olyan fincsi a paradicsom, akkor a gyümölcsöknek is hasonlóan jó íze lehet, nem? Vagy ha tényleg luxuscikk és eddig nem foglalkoztatok vele, akkor részben átállhatnátok a gyümölcstermesztésre és kőgazdagok lennétek barack-, alma-, szőlőeladásból. :)))

  10. Rikári

   Nem azért rühelljük, mert hogy így hívjuk vagy úgy, hanem azért, mert túl sokat kell adni túl kevésért. Hiába szeretem a szakmám, érdekel a munkám, de rühellem, mert folyamatosan túlterhelnek, állandó túlmunka,, stb. Sőt, ha komolyan veszem a feladatomat, akkor természetesen visszaélnek vele. Szóval ez Magyarországon nem fejben dől el. Itt ilyen a céges kultúra, ilyen a munkakultúra. Lehet, hogy Japánban másképp van, nem tudom.

  11. Zsolt Gábor Tóbiás

   ez valami zenbuddhizmus videó volt ? :) :)

  12. Janos Hegedus

   te zsiros a bajszod egyik fele meg kackiasan kivanja a munkat a masik fele faradtan lekonyul most melyiknek higgyek

  13. Sandor Gera

   Ventis hősugárzó.....😉🤗

  14. X Béci

   Tudod van a másik oldal is. Mindenben alkotást látom ez nekem olyan mint gyerekoromban a Lego.Pénzt kapok érte ,ami csak jön..De abba tojok bele. Kifestek otthon.. Tevékenység. De ott a te alkotásod.🙂 Persze pihenés is kell.

  15. Márton Ziegler

   Szia zsíros! A témát nagyon lehet ragozni... Méltánytalan leegyszerűsítés után marad két személy: Az egyiknek büdös a munka, a másik a munkától büdösödik meg... További "okosságok": Nem jutnak eszembe, mert most jöttem a melóból, oszt menek zuhanyolni, mer' büdös vagyok...

  16. Csaba Nagy

   👌🤗🌞

  17. csibe pannon

   Gyenge lett! Mindenki a saját maga főnöke!

  18. SCRAP TV

   Rendben, de a legjellemzőbb aspektus, hogy az ember A PÉNZÉRT dolgozik, tehát az a cél. Emiatt nehéz elválasztani a tevékenységet a körülményektől. Gyakorlás szempontjából érdekes lehet. Mindenképp jó indító a felvázolt gondolatsor.

  19. tiborko 333

   Szermusz Zsiros,engem az érdekelne hogy ti otthon hogy készititek a világhiru RAMENT,a feleséged ha esetleg bemutatná...

  20. Ryu San

  21. Tamás Ágoston

   Én, annál a gondolatnál, hogy a legjobb hobbidat meg tudnám utáltatni veled...., rájöttem, hogy és tényleg. Ez elgondolkoztatott. Nem is a tevékenységgel van nekem bajom, hanem a nyösztetéssel.

  22. Sasváry Farkas Roland

   Hello Én fegyveres ör vagyok havi 550-650 orákat dolgozok és gyülölöm a munkám a kolegáim. Viszont decemberben megszületet a lányom és ez motivál, hogy miata dolgozok hogy megadhasak mindent neki és páromnak. És igy már nem érdekel se az oraszám se a kolegáim se a 800as orabér . Csak a lányom és a párom érdkel.

   1. Sasváry Farkas Roland

    Ja és párom nem engedem dolgozni mikor öszejötük anno megigértem neki eltartom és ez igy is let és lesz .

  23. Darth Vader

   Ha munka van, azt el kell végezni mégpedig a lehető legjobban. Lehet hogy nem nagy kedvem van hozzá, de muszáj. Amúgy meg ha elvállalsz egy munkát, akkor azt a tudásod szerint a lehető legjobban. Amúgy meg olyan munkát nem vállalok el, amit úgy akarnak rám akarnak erőszakolni. Mellesleg lehetőleg olyan munkát vállalok el amit egyedül el tudok végezni, és egyedül vállalom érte a felelősséget. A csapatmunka nem az én műfajom, ugyanis elég egy lógós munkakerülő és máris fejet etejére áll minden.

  24. Johnnie Drummer

   Bocs de ez azért hülyeség, mert az ember pénzből él. És pénzért (sok pénzért) sokmindenre képes, mert aztán abból tudja megvalósítani az álmait. Ha nincs miből, akkor nem lesz kedve.

  25. József Latos

   Bakki ez igen csak elgondolkodtató 🤔 ez odavágott most 😲

  26. László Nagy

   Aranyapa! Nagyon stukkernyák lett ez a vidijjjó. Amúgy, nem kaphattad el az influenzát, mert manapság csak kovid van.😛

  27. Pálmaliget

   Milyen igaz!

  28. Albert Batyi

   így van ! nagyon jól megfogalmaztad ! én is így vagyok vele már régóta ..

  29. István Csörgő

   Köszönöm.

  30. marcel fehér

   Mestör! A balta iligy!

  31. Ferenc Bata

   Lefejelnéd ha nem lenne 3* akkora ugye ... Stb stb

  32. Ferenc Bata

   Akkor csávesz ha van pénze..... Mert megvan fizetve. Ki van péze nem is dolgozik. Ki ... Stb fél igaz

  33. Krisztina Péter

   Szia Zsíros! A gondolat ébresztő volt a mai előadásod, köszönjük szépen!!!

   1. Zsiros Deszka

    🙏

  34. László Székely

   Zsíros lenne egy kérésem! Készítenél pillangókést?

  35. Perfect Strangers

   Ócseny harasó!

  36. Gábor Fehér

   A dolgozós tevékenységekkel az a baj, hogy a tevékenység elvégzését mások diktálják nekünk. Főnökök, kollégák, ügyfelek, vásárlók..stb, akiknek meg kell felelni amikor a munkának nevezet tevékenységet végezzük. A másik pedig az idő, az időnk amit olyan tevékenységekre, és olyan helyen töltünk ahol akkor nem szeretnénk lenni, vagy nem annyi ideig, vagy nem akkoritól és addig. Én pont nem értem azokat a kollégáimat, akik a túlóráért fizetett pénzért eladják a lelküket is és inkább a munkahelyükön élik le az életüket, mint sem hogy a családjukkal, vagy a hobbijukkal töltenék az idejüket. Pedig annyit nem fizet a túlóra és nem gondolom hogy rá lennének szorulva arra pénzre. A 50mió-ért kipucolom a WC-t az azért motiváló, mert csak egyszer kell elvégezni és utána megszabadulok rengeteg olyan tevékenységtől, amit nem akarok elvégezni.

  37. J& A

   Sok helyen nem az a probléma, hogy a munkájukat/munkát utalják az emberek, hanem a kollégák/főnökök esetleg, ha emberekkel dolgozol (pl:Boltosként) akkor azok teszik sz@rrá az, amúgy nem olyan vészes munkahelyet, és ezért olyan az emberek hozzá állása a munkához... ✌

  38. megyesi mate

   Hali Zsíros ettél e már takoyakit és ha igen milyen volt ? :D nagyon sok animét nézek és mindegyikbe imádja mindenki, érdemes csorgatnom a nyálam vagy nem finom ? :D

  39. Aurora7

   Én igy is csinálom bemegyek 280 a norma de nem érdekel mert én csinálok 310 feletis hadmenyen az idő hamár csinálom

   1. bal SA

    te ökör, az idő akkor is ugyan úgy elmegy ha 280at ha 210et vagy ha 310et csinálsz! ettől a hozzáállástól csak aki kizsákmányol téged (A FŐNÖKÖD) lesz gazdagabb, ÉS NEM TE!

  40. Sardna D

   Jó vót Zsíros

  41. OwN3D By

   Néha egy csöves boldogabb nálam.

   1. OwN3D By

    Ui: munka nélkül én is csöves lettem volna nem tudtam mit csinálni unalmamba a városban mint inni.. és ha az ember egyszer ráérez a piara és a semmit tevésre, akkor az egy szakadék.

  42. Gergő Gargya

   Köszi Zsiros a videót! :) Sokat segitet ez most mentálisan. ;)

  43. csaba forrai

   Röviden tömören,AMÍG-ADDIG,NEM a saját magad főnöke vagy,addig szar bemenni dolgozni,de ha már a saját dolgaidat intézed......

  44. Éva Szilágyi-Bíró

   Mostanában fedeztünk fel téged youtubon, hát mondhatom, hogy mindent ugyan úgy gondolunk az összes többi videódra nézve! Maga ahogy beszélsz haláli! 😂😂😂

   1. Éva Szilágyi-Bíró

    @Zsiros Deszka Az esernyős videód visz mindent! Jah meg a gitáros meg zongorás... szóval ja!!!! 😂 munka közben jobb a kedvem ha beugrik valamelyik mozzanatod vagy beszólásod! köszi a videókat!

   2. Zsiros Deszka

    😁🙏

  45. Zsolee

   "Ne dolgoz többé, légy a magad úra, csináld amit szeretsz és azzá válsz amit alkotsz, a részed lesz és sikere viszed" Na de végig nézzem a videot is :D

  46. Tibor Tiborgo

   Illetve van még egy kérdésem Már elnézést hogy így bombázlak de már régóta érdekelne Hogyan tudnék készíteni olyan tolóajtót amit a japán filmekben lehet látni talán papírból, fa kereten. Ha a király dinnyés dolog nem megy akkor legalább ezt találd ki nekem Köszönettel Tibor

  47. Tibor Tiborgo

   Szia zsíros, a királydinnye nevű szúrós gaznövényről szeretnék érdeklődni.Hogyan tudom kiirtani, a kutyám mindig belelép és fáj a lába, gyomirtót nem merek szétlocsolni mert megeszi az eb.

   1. Zsiros Deszka

    hufast.info/plan/vide/n6ezgdyB3ovSo4U

  48. sikitozeller

   Azt latom japanban kerteszkedsz, de mivel foglalkoztal magyarhonban?

  49. Szilárd Éberth

   Ha utálod a munkád változtatni vagy tanulni kell . Mindenki előtt adottak a lehetőségek. Dolgoztam én is gyárban fityingekért 3 műszakban. Minden nap utáltam bemenni. Nekiálltam , megtanultam két szakmát. Most szeretek " csinálni " mindent 10 x annyiért mint a gyárban. Csak a lusta emberek nem tudnak változtatni az életükön.

  50. flame04ful

   Remélem sokan megnézik ezt a videót, és tanulnak belőle!!!

  51. Gyöngyi Törökné Kis

   Én tanítónéni vagyok és IMÁDOK dolgozni!

  52. Csaba Mészáros

   Én azt csináltam, hogy minden hónapban kivettem egy nap szabit pénteken, vagy hétfőn, vagy a hosszú hétvége előtt vagy után egy napot, és még a karácsony és a szilveszter közötti napok is megmaradta, és így egész jó volt, meg a felfogásom szerint nem dolgozni mentem be, hanem a munkatársakkal hülyéskedni, munka alatt meg a feladatra összpontosítottam, így hamar elment a munkanap.

  53. Csaba Rohodi

   "Az emberiséget ősidők óta két kérdés foglalkoztatja: 1.: Ki találta ki a munkát? 2.: A többiek miért nem verték agyon?" Nem értek vele egyet, de poénnak szerintem nagyon jó :-).

   1. jani jag

    Én ezt nem pont így hallottam !...1.:ki mászott le a fáról ? 2.: ki tett fanyelet a kaszába ,kapába , lapátba? :)

  54. Agnese O'Dannemill

   “Szerencsés” ember lévén majdnem 12 éve nem dolgozom, habár jó munkaerőnek tartottak, de az Élet mást adott. Nagyon sokszor érzem haszontalannak magam és irigykedve nézem a hivatástudatos vagy egyszerűen csak dolgozó emberek munkáját 🤔

  55. afazekas66

   Ha panaszodom, hogy útálom a ködös, szottyos, hideg időt, lehangol, és rosszkedvű vagyok. A barátnőm válasza, ha egy jó buliban lennél, akkor is lehangolna?😃

  56. Ágnes Lengyel

   Nagyon jó téma volt. 🌸

  57. Kk Jj

   Ja igen egy kis statisztika IMD gazdaságkutató, 1996 óta Magyarországot is vizsgálja. Több különböző szempontot vizsgál (több mint százat, nem fogom mindet felsorolni) ezek közül pár: 1.) Tanár és mérnökbérek 2.) Vállalati vezetők erkölcsi alkalmassága 3.) Vállalati vezetők szakmai alkalmassága 4.) Vállalati vezetők értékteremtő munkája 5.) Kormányzat felelősségvállalása az általános közérzet javításában. 1996-ben még csak 32 országot vizsgáltak. Akkor Magyarország ezen pontok mindegyikében az utolsó 5 helyen állt. 2017-ig (azóta nem fordítják le magyarra, pontosabban lefordítják, csak közölni nem engedik sehol) amikor már 72 országot vizsgáltak, ezekben a mutatókban egyetlen helyet se sikerült előrelépni! Szerintem ez mindent megmagyaráz.

  58. Kk Jj

   Magyarországon ha valaki nagyobb összeghez jutna, 90% soha több nem menne munkahelyre dolgozni. Ezt általában úgy adják elő, hogy na tessék ezek a magyarok megint lusták, semmitérők stb.... Pedig teljesen másról van szó. Arról van szó, hogy Magyarországon a vezetői habitus az, hogy aki dolgozik azt le kell nézni, bántani kell, piszkálgatni kell, szidalmazni kell. Ennek oka elsősorban az, hogy Magyarországnak nincs saját, önálló gazdasága, gyarmati gazdaság, a kevés magyar vállalkozás vezetője pedig mindig is emberellenes gondolkodású volt, a kommunista rendszer neveltje, sőt nagyrészt egyenesen annak vezető személyisége volt. Valójában ha megbecsülnék a munkát ebben az országban, senki nem akarna elmenni innen még kicsivel kevesebb pénzért is inkább itt maradna. Persze nyilván nem olyan kevés pénzért, amiből még lakásrezsire se futja, mert az már része a megbecsülésnek. Aki pedig azt csinálja, amit szeret, az kevesebbért is szívesen csinálja, a vezetők pedig ezt használják ki a végletekig, amíg totális depresszióba nem süllyed az illető. Szóval ez nem olyan egyszerű, legalábbis nálunk, mivel itt nincsenek normális állapotok a gazdaságban, a társadalomban már kezdettől fogva.

  59. Zoltán Hidi

   Köszi!Küldöm tetszik!

  60. Miklos Toth

   szoval ne akard tudni hogy szivatón vagy....csak tevékenykedj és boldog leszel...

  61. David B.

   Jozsi a lelki eke, melyen szant gondolataival :) Nagyon jo video volt. Ket hetig onkenteskent segitettem egy helyi kozpontnak, ugy dolgoztam mintha fizettek volna erte. A tevekenyseg szamitott, nem az elismeres. Azota, heti 2-3 kerttervezest csinalok meg, a munka mint forgalom valoban kepes megszunni.

  62. rucuja Ruckus

   Jo lett a videó. Nagy formában vagy

  63. csaba petrenyi

   Hihetetlen hogy mennyire jól átlátod a dolgokat bratyó. Nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod a dolgokhoz. Nagyon jó videnyó lett, ment a stukk.

   1. Zsiros Deszka

    🙏

  64. Szilvia Pócs

   Minden nap munka előtt ezt meg fogom hallgatni! :D A korán keléssel kapcsolatban is mondhatsz valami jót mert azt UTÁLOM 😭😭 (Be állítom majd ébresztőnek!! ☺️) Csak így tovább Zsíros :D :D

  65. Adammo50 Ferenczy

   A földet turom reggeltől estig,a kétkezi munka nem szégyen...Zsiros Deszka után szabadon..🥂

   1. Zsiros Deszka

    😂🙏🙌

  66. Róbert Kucsora

   Zsíros! A videóidra miért nem lehet 2like-ot nyomni/fő? Lehet még az is kevés lenne az értékéhez képest. Nagyon hasznosak a videóid, eddig a DIY és a vélemény videóid néztem és újonnan rákaptam a földműves videóidra is. Nagyon örülök, hogy egy ilyen ember tömegeket képes megmozgatni a jó irányba. Csak így tovább Zsíros!

   1. Zsiros Deszka

    🙏

  67. Bandus Csardi

   Ez a kulcs valóban, hogy kényszerből, vagy önként csinálod a munkát. Azért az sem mellékes, hogy milyen munkát, és kinek a javára dolgozok. Mert, amikor mások megsegítésére, netán kielégítve bármi szükségét, a saját javamra dolgozok, az összehasonlíthatatlan, ha főnöknek, dolgozok, és az ő javára. Mert az utóbbinál vagy becsukom a szemem, vagy csak a pénzre gondolok, de ez már egyenértékű az önként vállalt rabszolgasággal. Talán ezért nincs már értéke nálunk a munkának, mivel nyomorult helyzetben lévőt mindig találnak, akik a profitorientált cégeknek vakon megtermelik a vagyonukat, némi alamizsnáért, miközben a magyar gazdaság, és ipar már konkrétan nem létezik. A kivételek , meg erősítik ezt.

   1. Bandus Csardi

    @Hanna Kezdem elveszíteni a fonalat. Én mást vártam ettől a videotól a cím alapján.

   2. Hanna

    @Bandus Csardi Teregethetnéd pedig .Zsíros sokat meghallgat :-) Na de engem nem érdekel.. Az biztos vacak érzés lehet ha köpködnek az utcán egyesekre,.Ugye nem te kérted Zsíros tanácsát ebben az ügyben ?:-) Csak vicceltem. Bocs, nincs elöitéletem.

   3. Bandus Csardi

    ​@Hanna Kedves! Ez negatív előítélet. Ezért tartják sokan titokban a magánéletüket.

   4. Hanna

    @Bandus Csardi Rendben. Az hogy sétálsz az utcán és leköpnek, miért is ?

   5. Bandus Csardi

    @Hanna A segítést tágan értelmezhetjük igaz. Arra gondoltam, mikor fizetnek azért, hogy valaki helyett valamit megcsinálok. A prostituált egy kívülálló foglalkozás szerintem. Hivatalosan nem munka nálunk. Itt már szélesítettük a munka fogalmát. A kétkezi munka, amiről a videoban szó van. A szellemi munka az nem munka szerintem, hisz csak másokat irányítasz, mások helyett gondolkozol. A kiszolgáló, a szórakoztató ipar, vagy rekreáció területei, is egy hatalmas ágazat, ott mindkét fél dolgozik. De pénzt sem kell kapni, hisz minden nap dolgozunk otthon, és a környezetünkben. Ez, a ne dolgozz többé csak üres szavak. A testünk is egy olyan összetett gépezet, ami ha nem dolgozik , akkor nincs élet. A természet is folyton dolgozik, hogy virágozzon, élhető legyen, működnie kell. A munkához tehát ember sem kell. Mi csak kitalálunk, vagy alakítgatjuk a természetet, és szerintem a végén a természet marad, sok nyomot nem hagyunk magunk után bármit csinálunk.

  68. Mihaly Nagy

   Köszi, hogy ezt így összefoglaltad. Aranyat ér.

  69. Agnes Smith

   Hello there Jozsi... En nem fogok dolgozni tobbe ...Nyugdejba mentem ...

  70. Roland Lucz

   Igen igazad van, csak csináld! Mikor már kiégtél, csak vagy a kis burkodban és szépen mosolyogsz az emberekre. csil out!

  71. Zsolt Kántor

   Szia Zsíros! Megint király volt a videjó 😉😁👍 Csak annyit füznék hozzá, hogy a jól elvégzett munka okozta fáradtság is örömöt okoz (nekem). Várom a kövi bölcsességet!

  72. robert

   igazad van Zsíros ha valakinek nem jó amit csinál , akkor miért nem változtat akár merre vagy jobbra vagy balra és ha hirtelen úgy gondolja valaki "basszus most rosszul döntöttem hogy lesz tovább" mindig új lehetőségek nyílnak ha elkezdünk idegen emberekkel és terepen mozogni . a lényeg ha rálelünk arra amit szívesen csinálunk azt fejlesszük tökélyre. ha nem megy ismét álljunk tovább amíg......

  73. Karoly Toth

   A munka gyümölcse a lényeg. Nincs gyümölcse és ami még rosszabb hogy milyen emberekkel kell együtt dolgozni. Nem csinálhatom azt amit szeretnék amihez értek. Azt kell tenni amit az ember szívesen végez amit szeret, ez a lényeg és az emberek. Nagyon sokat ronthat vagy javíthat egy munkatárs. Hasonlóan egy házastárs is. Valaki kimenekül a kapcsolatból mert ...... Letekertem több mint 9000 km Amerikában. A nap hólyagosra égetett baromi meleg volt sokat fújt a szél sokszor szembe lejtőn lefelé is tekerni kellett füldugót tettem be mert megsüketültem volna, fújt egy hétig két hétig szembe a másik az a "hullámvasút" Egész Amerika dombok halmaza. Nem is tudom mennyit, toltam vagy 200 kilómétert? Nem mértem. Voltak nagyon nehéz napok, totál kimerültem magam alatt voltam, de elmúlt, kipihentem magam. És a szívem olyan nehéz volt hogy alig bírtam hazajönni. Vissza akarok menni és újra végig tekerni Amerikán. Gyűlölök Magyarországon élni az emberek miatt. De még nem mehetek. Vannak akik a földet végig tekerik vagy Ázsiát vagy Amerikát hosszában. Az még keményebb. A lényeg hogy boldog vagy, az a gyümölcs. ui (8 hónapot voltam, ebből 6-ot az úton és 3 alkalommal) Kell az öröm, a lényeg az öröm. Ha valakinek nincs öröme abban amit csinál akkor a fene megette az egészet. "Nem akarásnak nyögés a vége" Aki nem találja a helyét annak nincs öröme ott, és ez a baj mindenhol.

  74. Zsolt Sz.Attila

   Köszönjük Zsíros. Tudod itt mindenki negatív...az is aki jól él.. Hiányzott a videnyoo papi😀💪💪

   1. Tamás Kiss

    Ja de én igyekszem váltani a szoftver-t. :)

  75. Anna Papp

   Nagyra tartom a bölcsességedet.... élvezem az adásaidat, mert mindegyikben van valami értelmes mondanivaló. Köszönöm. Ma erre van a legnagyo bb szükség.

  76. Szilard Olvedi

   Ezt pár embernek mondtam már én is de még magamnak is el kell mondjam néha. Viszont Deszka a bajszodról nem tudtam le venni a szemem 🤣 az egyik felfele a másik lefele áll.

  77. István Molnár

   Holnapra 17 fokot ígérnek. Múlt héten meg fagyok voltak nem is akármilyenek,-10,-12

  78. József Szilágyi

   Hali Zsíros A munkának öröme is van ha olyan munkát végzünk.Egyébként a munkahelyet általában a főnök és a munkatársak rontják el. Esetleg a munkába járás, korán kelés, ilyesmi. DE elég volt a jó kedvhez ha jött egy új nő a céghez és mittudomén-naponta párszor látod ide-oda jönni-menni. Már az is sokat lök az ember kedvén.

  79. Maximum Game RTX

   Te vagy a legjobb ;) kezdetektől nézlek.. Nagyon jó látni a jellemfejlődésedet, elég ritka videósokat látni jó irányba változni !

  80. István Molnár

   Szimpatikus csávó ez a Józsi jó be pálinkázné vele.

  81. Havelock Vetinari

   Kétszer nekifutottam, egyszer egy rohadt hosszú, máodjára egy közepesen hosszú vélemyényem nyelte el misztikusan a youtube. A lényeg az, hogy nem konkrétan a munkával van a baj. Sosem azzal. Hanem azzal, hogy VALAMIÉRT (oké, leginkább pénzért) csinálja az ember, amire rá van szorulva. Ha nincs rászorulva az ember erre a valamire, már nem is munka ugyebár... Csinálhatsz bármit, ha úgy érzed, nem kapsz érte elég ellentételezést, csak nyűg lesz. Gondolj egy olyan hobbira, amit megpróbáltál, de nem hozott sikerélményt. Csinálod? Dehogyis, csak nyűg lenne. Nem volt meg a megfelelő ellentételezés, egy vállrándítással lepasszoltad. Vegyünk egy munkát. Ha nem hoz számodra megfelelő sikerélményt, legyen az pénz, vagy erkölcsi elismerés, máris nyűg, hisz az elvárt eredményhez képest túl sokat fektetsz bele. Ha szerencséd van, lepasszolhatod. Ha nincs, akkor... Hát akkor "dolgozol", és rossz munkád van. Konkrétan azt, hogy ha normális munkakörülmények között, normálisan megfizetve dolgozom, és ezek után teher legyen a munka, elképzelhetetlen számomra.

  82. István Molnár

   Hát Józsi én úgy érzem, szerencsés ember vagyok. Mert a szakmámat nem külső nyomásra szereztem hanem saját elszántságomból, én nagyon szeretem a szakmámat és nem is tudnék mást elképzelni!

  83. Zenefüggő 。

   Az emberek ugyan azon a viccen csak egy-két alkalommal tudnak tényleg nevetni, míg ugyan azon a problémán tényleg minden nap tudnak panaszkodni. De ha már panaszkodni van idő, akkor biztos hogy cselekedni is azért hogy megszűnjön a panaszkodás oka.😊✌️

   1. Zsiros Deszka

    👍👍👍

  84. Ferenc Gáspár

   Kedves Zs.deszka! Oké! nem dolgozom többet rád hallgatok, De! Naponta 3X étkezem, jönnek sárga csekkek, úgyhogy jöhet az apanázs rendszeresen köszike előre is.

  85. Hanna

   Pl:Tevékenyen sétálsz az utcán, árulod a fönök megbízásól az aranyláncokat. Sejted hogy hamisak.Elfogy a motivációd és a hited,rájössz hogy kihasználnak. Nem éri meg azért az alamizsnáért fáradtan robotolni. Nem éri meg semmi pénzért, nevezzük akár dolognak,tevékenységnek,csinálásnak, ha értelmetlen a munka.

  86. Lord Page

   Azért az talán köztudott, hogy ami igazán fontos az embernek az pénzen nem megvehető, sőt azzal überelném hogy minden rossz a pénznek köszönhető.... Nem is fogok már sokáig másnak dolgozni! 😊🤙💖🙌🙏

   1. Zsiros Deszka

    👍👍

  87. Q

   Nekem rendet raktál a fejemben Zsíros Mester, igaz nem wc pucolás, de már neki is álltam dolgozni az "én leszek a világ leggazdagabb embere" életérzéssel, pedig egész nap munkaundorom volt :D

   1. Zsiros Deszka

    👍👍🙏

  88. Sándor Ferencz

   Csà! Ha 50ft- ért kène wc-t pucolni azt minden nap kellene ,mert nem elèg a pènz amit kapsz a munkàd utàn! Viszont ha 50 milliàrdot kapsz èrte akkor azt elèg csak 1x csinàlni ,mert utàna annyi pènzed lesz ,h èleted vègèig elèg! Hatalmas különbsèg :)

   1. László Nagy

    mégis, ha 50 milliárdot kapnék, mindennap akarnám pucolni, ha meg csak 50 Ft-ot, egyszer sem.

  89. Roland Hustyava

   Én szeretek dolgozni mert szeretem a munkámat. Lehet hihetetlen de én örömmel megyek dolgozni. Az igaz, hogy még 5 évvel ezelőtt nagyobb lendülettel keltem ki az ágyból reggelente mint most 41 évesen. :)

   1. Zsiros Deszka

    😂👍👍

  90. Hungaricus Maximus

   Szia. Szerintem ebben nincs igazad. Itthon elég rossz a munkahelyek hozzáállása az emberekhez. Én alapvetően egy a munkámban a maximumra törekvő melósgyerek vagyok, de ezt nem tudom benyelni. Egy-egy évre kimegyek külföldre, dolgozok keményen, megfizetnek rendesen és még egy csúnya nézést sem kaptam soha. Igy a kemény munka is jó. Aztán itthon kipihenem. A te csatornád is úgy találtam, hogy szeretek kertészkedni. Sokat tanultam a növénytermesztéssel kapcsolatos műsoraidból. Azokhoz nagyon értesz, látszik a profizmus. Hasznos. De ez a videó kicsit handabanda. De nem baj, a zöldségtermesztéssel sokat adtál. :-)

  91. Zsolt Csonka

   Ez nagyon jó videnyó volt Zsíros! Nekem nagyon átjött amit mondani akartál és mondtál.Köszi szépen ezt a videnyót! Széjjel stukkolak mert imádom a videóidat! :) :) :)

   1. Zsiros Deszka

    🙏

  92. Tibor Nemes Nagy

   Nekem átjött a videnyo mondanivalója mert tapasztaltam már én is ezt a dolgot amiről Zsiros-san 14 percben probált elmagyarázni itt mindenkinek.:)

   1. Zsiros Deszka

    🙏

  93. Super Norbert

   A munka olyan, mint a punci. Elni lehet nelküle, de nem erdemes! 😛

  94. Renàta Huj

   Szia Zsíros! Èn az az ember vagyok akit a pènz nem igazán motivàl. Èn pl szívesebben kapàlok vagy lapàtolok tràgyàt mint hogy a jelenlegi munkàmat csinàljam. Tehàt magàvalba tevèkenysèggel is gondom van nem csak a többi dologgal. De dolgozom rajta hogy le tudjam cserèlni egyiket a màsikra. Nagyon jók ès hasznosak a videók. Gratulálok a munkàdhoz!😊

  95. Sandor Gallo

   Sanyi vagyok. Nyilván.

  96. s artiljerac

   Amióta lemásztunk a fáról dolgozni kel, igy volt és igy is lesz, de van egy trükk amivel kevesebbet kel dolgozni. Ha elhagyjuk a luxust máris nyert ügyünk van, hogy mi számit luxusnak? Minden ami nem a létfentartási szükségletünk, nem ragozom tovább, itt mindenki gondolja végig, hogy miért is dolgozik, tudom a család lesz az első helyen.

   1. Hungaricus Maximus

    Ja. A boltba lehet menni bringával is. Nem kell hozzá autó. Csak a reklámok hajtanak bele a hülyeségbe.

  97. gores fesztivál

   király volt Zsíros...

  98. D4v_d

   Hálás köszönet!

  99. Béla Krommer

   KI nem dolgozik!-Ne is egyék.

  100. EDC Team

   Szia Zsíros! Mostanában pár ember kérdezte hogy nem érdekel már a munkám? Erre csak azt szoktam mondani hogy teljesen hidegen hagy,mert bemegyek meloba megcsinálom a legjobb tudásom szerint,jól érzem magam a többiekkel és haza megyek,csinálom a hobbimat, a családommal stb! Nem én vagyok munkáért hanem forditva,ha nem tetszik a munkahelyem,befásultam,nem tud újat mutatni,nem érzem fontosnak amit csinálok,nem hajlandó a cég(vezetés) nyitottan gondolkodni az újításokra ami előrébb vinne mindent,mindenkit akkor tovább lépek! Aki akar dolgozni az talál munkát. Igen sajna én is találkoztam ilyen emberekkel hogy rinyálnak hogy ez szar meg ezért szar a munka stb és nekik ugyan ezt mondatm hogy ha nem tetszik keress mást és erre is találtak kifogást hogy miért nem és inkább ott hagytam mert csak mérgezz engem is a kifogásaival.