Rámrontottak a Rendőrök

Zsiros Deszka

37 E megtekintés7

  Tagság csatlakozás:
  hufast.info/up/SeoQ9f7D1gW-gN9OR7TnzQ.htmljoin

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. KRE CASH

   Szerintem megfigyelnek mert jott a zsarukhoz egy uj kisfonok aki nem tudott mast kitalalni min hogy megfigyelnek minden nagyorrú kulfoldit nem e valami gyomtol olyan nagy. Engem is cseszegetett az angol kollega 2005 ben uk ban a londoni tamadasok utan hogy valami ketyeg a hatizsakomban.

  2. xerxes hadrianus

   En nem tudom , lehet hogy le vagyok maradva , nem neztem annyi videodat idaig . Mi lenne ha bekameraznad a teruleted . Vagy ez torvenybe utkozo ott ? Vagy csak kitennel feliratot meg kamu- kamerakat ? Egyebkent En meg tavaly kicsit eltevedtem es rossz helyen pecaztunk , a vegen egy kisbusznyi rendor fogott korbe ....meg "kezeket fel.....fegyvert eldobni !!!!! stb. volt ! Meg uritse ki a zsebeit lassan egy kezzel ! " aztan lattak hogy csak egy kis pecabot van nalunk ! Amugy orvvadaszokat kerestek .....ja es ez Skociaban volt !

  3. BRODVELY

   Zsiros a sorozat gyirkulogep

  4. Krisztian Lukacs

   Az azert durva :(

  5. Gábor Gyöngyösi

   Invesztálj kamerákba... vagy dummy kamerákba... méjbí

   1. Zsiros Deszka

    Vannak. Tele vagyunk.👍

  6. TheDanishka88

   Nekem eddig valamiért teljesen elképzelhetetlennek tűnt az hogy a japánoknál is vannak enyves kezűek..😄megleptél..

   1. Zsiros Deszka

    Ha egyáltalán nem lennének, akkor rendőrökre sem lenne szükség. Na jó, más bűntények is léteznek.

  7. Agnese O'Dannemill

   150 görögdinnye? Egy vagyont érhet Japánban! 🍉

  8. Z B

   Nincs gáz. Fát éget... A rendőrök meg magukat. 😁 Egyébként Romániában gyakran előfordul, hogy rossz helyre törnek be a rendőrök. Szerencsére, általában nem lövöldöznek. "Csak" a frászt hozzák az asszonyokra s a gyerekekre. Gyökerek...

  9. USA fan

   Ha elégeted a terményt, nem tudják ellopni!☝️

  10. István Molnár

   Három szem paradicsom az csak kóstoló! 150 dinnye már nem, és szerintem valaki meg akar téged károsítani!

  11. Istvan Kocsis

   Vadkamera kell a külső utakra is az önkéntes szüretelők beazonosítására... :)

  12. bkareszHUN

   Lehet, hogy az volt aki régen magyarokat vitt neked te meg kidobtad. :)

  13. Mandragóra Dream

   Mindig mondom hogy egyszer baj lesz a sok szénhidrátból XDXDXD

  14. Roland Belfi

   Japánban miből áll a diszkrimináció fogalma , joga?

  15. White Black

   Hihetetlen jó lehetett az a pizza! :D

  16. Árpád Máté

   Ne ijesztgess! hol vagy?!

   1. Zsiros Deszka

    Ihun vagyok e.😁

  17. László Takács

   Itt volt falopásról műsor.Elkapták őket.Kihívták a rendőröket.Mindenki ment a rendőrségre.Följelentés, jegyzőkönyv.Aztán menet vissza az erdőbe megnézni,hogy milyen kár keletkezett. A "kedves" fatolvajok már ott voltak és ugyanott folytatták a "munkát" ahol elkapták őket.

  18. hm ph

   - Ezt nem tehetitek meg! - De, megtehetjük. :(

  19. Blaise

   Nem a videóhoz kapcsolódik, de csak álmodtam, hogy volt egy új motovlog és nagyon örültem neki, vagy csak el lett távolítva? :D

  20. László Szabó

   Remélem a színfalak mögött te is megtetted a feljelentést, hogy derüljön ki ki volt a tréfa répa. Ja és még mindig várjuk a fémkeresős videot :-)

  21. Cursu Adsan

   Mi a helyzet a yakudzikkal Japánban???😆😆😆😆

  22. Cursu Adsan

   Fehérgalléros stukkulók is vannak. A cocialista rendszerben ilyen nem volt, mert lelőtték őket az avh vagy vlkik.

  23. Cursu Adsan

   Jó lenne Államosított Rendőrség Japánban?😆 Akkor biztosan nem lopnának.😆😆😆

  24. Cursu Adsan

   Stukkolos rap 👍👍😆😆

  25. Cursu Adsan

   👍👍👍😆😆😆

  26. Attila Tóth

   Zsíros! És jól át sült a szomszéd lába??👍👍😂🤣😂😂🤣

  27. anonymus7601

   Az emberhúsos pizza nem rossz egyébként. Kicsit édeskés íze van 😊

  28. Kránicz Lajos

   A LEGNAGYOBB élvezet (a kommunista Szovjetűnióban): Hajnalban alszol az ágyban, katonacsizmák döngését hallod a lépcsőházi lépcsőn, majd tiszta erővel ököllel ütik az ajtót: -Iván Sztyopanovics nyissa ki, KGB! Te meg kikiabálsz az ajtón -Egy emelettel feljebb! Aztán a másik oldaladra fordulsz az ágyban. Na AZ a legnagyobb élvezet! ;-) Ilyen, hogy a TEK kivonult az ÁFA csalók begyűjtésére hajnalban, és a családi házas környezetben az ártatlan szomszédra szakították rá a bejárati ajtót, az nem is annyira ritka eset! Szerencsére nem én voltam/laktam ott! :-D

  29. szlaeyer22

   Zsíros tesztelj más motorokat is. Például, kiváncsi vagyok milyennek tűnne a BMW R Nine T. De nemcsak. Ja, és mutasd be az autókat is. A Subaru teherautó is érdekelne, mert nálunk nem látni ezeket. Tegnap láttuk a barátnőmmel a dorodango-s videókat, tuti, hogy ki fogjuk próbálni. Zsíros for president. Minden jót Erdélyből.

  30. János Mikler

   Amikor már nem tudom hányszor dobja fől újra és újra a videót, és hiába láttad már.. de azt olvasod a címben, hogy "rám rántottak a rendőrök". Mondjuk zsírossal csak ennyit tudnának tenni, és még kiváltság is volna a számukra. ja mi.

  31. Ferenc Nagy

   Már megijedtem, hogy megzsanetteztek a sünök.

   1. Kránicz Lajos

    Tudod mi az a Zsanettezés Jóska?

  32. M M

   Várható új zeneszám Zsíros? Széjjel stukkoltam már az eddigieket! :D Köszi ezt a sztori videnyót is, jó kis történet volt! :)

  33. Ágnes Samsoniné

   szia

  34. Utolsó Mohikán

   Zsír tegyél fel infrakapukat a földedre ahol bejöhetnek..ja és ne legyél Hannibal Lecter, de tényleg 😉 Azért az megnyugtató, hogy a rendőrök ott is olyan megfontoltak.🤣 Stukk.

  35. Kiss Béla

   Ami tapasztaltál - és amit halottak Tőled itt az emberek - rendőrségi megnyilvánulásról és a te jogaid/életed semmibe vételéről ezáltal, az még csak a kezdete a dolgoknak. Ne felejtsd el és ti sem, akik nézitek, hogy ez még semmi. És nem legyen majd meglepetés a következő időkben, hogy majd jön ennél tízszer-hússzor-százszor rosszabb - ilyenből is - a világban, mikor ez lesz az alap viselkedési norma a hatóságtól. Ne felejtsétek el, és készüljetek rá lélekben.

  36. M S

   Bejelentő: - A Zsíros éget valamit! Zsaruk: - Mi? A ZSÍROS?! Skacok, spuri!

  37. Tibor Hurtig

   A balta az amit egy kézzel fogsz, a fejsze az amit kettővel. Tehát nagyobb dolgokat feltehetően fejszével hasogatunk :)

  38. Kovacs Denes

   Lopni, megyünk lopni A Sasakawa, meg a Takewaki És lopni, megyünk lopni (Senki nem szól ránk)

  39. A Az

   9:27 valld be hogy begyújtottad a szemetet :D. Szerencsèjük hogy meglepődtèl ès nem stukkoltad őket kettè.

  40. A Az

   Hihetetlen jó 🍕 T sütött a Zsíros papa :'D

  41. Endre Pap

   naa, ez új, még Japánban is lopnak??? Miféle emberek lopnak arrafelé? Már lecsengőben van a dolog, az elmúlt 30 évben a mi vidékünkön (is) szervezetten ment a letarolás. Első lépés az volt, hogy jöttmentek érkeztek Borsodból, meg határmentéről (nem teljesen magyar emberek, indiai eredetűek - szerintem tudod miről van szó) és elfoglaltak gazdasági épületeket, üresen álló házakat. Odaköltöztek és nem lehetett őket kitenni, mert 8 gyerekük volt és nagyon szociális volt a helyzetük... Megszálltak egy-egy utcát, ahol letaroltak mindent. Ezt úgy kell érteni, hogy egész házakat is hordtak el, nagyanyám kijárt kapálni, permetezni, de mire megérett volna a gyümölcs, eltűnt. Mikor ezek megjöttek, utána már nagyon ügyesnek kellett lenni, féléretten le kellett lopni előlük a saját gyümölcsünket. Tisztán emlékszek, mikor ez egyszer sikerült, jó lekvárt főztünk... azon a télen kivágták a fát, meg másik fákat is. Nemsokkal ezután már felhagytuk a művelést, mert nem volt értelme , nagyanyám is ott kapott kint agyvérzást, úgy halt meg - legalábbis így tudjuk. Volt hogy tettenértük őket, de semmit sem tehettünk - közölték, hogy fehér ember őket nem bánthatja, mert védi őket a törvény. Később kiderült, hogy ez tényleg így van. A sokadik falopás után feljelentést tettünk, akkor kiküldtek egy kárbecslőt, aki megállapította, hogy nem is voltak fák... ügyes. Ugyanabban az évben kaptunk az önkormányzattól egy levelet, hogy parlagfű van, kaszáljuk le, mert ha nem akkor 1,5milla lehet a bünti - de ha ez nekünk így túl nagy teher, ők ingyen és bérmentve birtokbaveszik tőlünk a gyümölcsösünket, lemondhatunk róla a javukra, akkor nem bántanak. Később rámentek valami nagy mulcsozógéppel, az vettük észre, hogy letarolták a gyümölcsfáink sarjait is, amit a tolvajok meghagytak (csak 3cm-nél vastagabbat vittek) és hogy-hogynem akkor vételi ajánlatot kaptunk az önkormányzattól - 50eft-ot ajánlottak. Éreztük, hogy az a gépes letarolás nagyon drága is lehet, ha úgy akarják. Jobbnak láttuk odaadni a családi örökséget szarérhúgyér, mert ha nem, akkor viszik a házunkat is. Nemtudom összeállt-e neked a módszer? Minálunk így lopnak a kicsik és a nagyok.

  42. marcel fehér

   jó sztori! zenésítsd meg mestör! pizza police!

  43. ivan tatar

   Ez azt jelenti hogy vannak ellenségeid...a helyiek között.....nyugalom, mindenkinek vannak....bárhol, bár,mikor......Jaapcsi világ.....nem akarunk arrafle élni, azt hiszem. A japcsi fiatalok az un. nyugati kultura hatása alatt vannak....ami----letagadhatatlan---ezernél is több--véágzetes önellentmondással küszködik......by cabalist

  44. Károly András

   Most nézem. A C.A. Az a szovjeckoje Armiji

  45. Károly András

   Azért én megjegyeztem volna, hogy rémhírterjesztésér, rágalmazásért feljelentést teszek. Akkor biztosan megmondták volna, hogy ki a troll!

  46. Zoltan Brigancz

   A pizza íze/illata hihetetlen, fantasztikus azt érezte a szomszéd! 😁😁😁😂🤣🤝🍻🍕

  47. shogun 1976

   Még jó hogy a pizza miatt nem a kommandósok mentek rád, mint az amerikai sztoriban :)

  48. Zsolt Kovacs

   Látom nincs hiány a trollokból Japánban sem.

   1. Hanna

    RTFM ( Read The F**king Instructions) You should know this :-) Ne légy troll !

  49. lok irka

   Nem kóstolta már valaki a pizzátokat a szomszédból , mert lehet hogy HIHETETLEN finom volt és mérges lett hogy nem adtál neki , vagy HIHETETLEN szar volt és úgy gondolta nem szabad többet ilyet elkövetni.

  50. _Gabor

   Pizzasütős kemence bemutatós videót kérünk

  51. Tamás Lászlók

   Esetleg nem tudjátok feldolgozni a termékeket amit nem visznek el? Paradicsomszósz, lecsó bármi. Ilyesmire ott nincs kereslet? Nálunk most megint vásárol a nép, mintha nem lenne holnap és úgy viszik a szószokat, mint aki idén még nem evett. Öööö és a végét nem értettem. Megismételnéd? :D

   1. Tamás Lászlók

    Értem, semmi nem egyszerű. Gondolom csak az eladáshoz.

   2. Zsiros Deszka

    Lehet hogy vennék, de ahoz külön engedélyek kellenek.

  52. Stefan Molnar Stefan

   En azt hittem a japán kúltúrában ismeretlen a lopás fogalma,úgy látszik ott is hígulnak a társadalmi elvárások.Érdekes itt európában is ez a szitu,mi öregebbek azt hittük hogy a csatlakozás után mi is európaiabbak leszünk...lóf....szt,ők lettek balkániak,s már ott is lopnak.Pár évtizeddel ezelőt voltak országok ahol az ajtót sem volt divat bezárni éjszakára,meg a bringádat is hagyhattad bárhol lakat nélkül,egy hét múlva is ott találtad.Most mindent kamerákkal akarnak megoldani,pedig a kúlcsszó a nevelés.

  53. Aliz Tisoczki KITCHEN MEMORIES-BUT VEGAN

   Félelmetes ez a story.

  54. Fehér Mátyás White

   Rendőr: Uram maga mit éget?!.. Zsíros:.... rendőröket...🤣

  55. Opal Omahoe

   Komisshonā, watashi wa dare mo koroshimasendeshita :) :D de még csak nem is stukk-oltam meg senkit :D

  56. Zöld M4cska

   Amerikaban ha nem a megfelelo sorrendben kulcsolod ossze a kezed akkor is agyonlohetnek! Egy rossz kezmozdulat eleg!

  57. Driver Night

   Sziasztok............Mondom sziasztok..... XDDDD

  58. Elahino Miranon

   Nem veszik 20 Kg jával a paradicsomot? A fenébe..!

  59. Daredevil19790921

   Gyorstermelők ott is vannak!😅

  60. MrPepinba

   Rám kommandósok törtek mert bejelentették lövöldözöm a lakásban. Csak játszottam egy játékkal aminek igen élethű hangjai voltak. Akkoriban nagyon kerestek egy bolti gyilkost s az öregasszonyok a házban túlbuzgók voltak. De lett egy új bejárati ajtóm.

   1. Zsiros Deszka

    Durcás.

   2. Hanna

    @Csaba Rohodi A játékot készítö gyár ?:-)

   3. Csaba Rohodi

    Csak kíváncsiságból: Ilyen esetben ki fizeti az ajtó javítását?

  61. lisa bon

   👍😍🤗

  62. raytry69

   Biztonsági kamerán nem gondolkodtál még? Ha látni akarod az elkövetőt, akkor rejtett, ha a visszatartó erejét akarod használni, akkor meg kimatricázva mindenhova.

  63. Törjék Gyula

   Azt hitték tűzre dobtad az anyósod.

  64. Szabolcs Kurucsò

   Kellene Trollrokra moderátor

  65. Alex Sztanko

   Jajj Zsíros Deszka valakinek a begyeben ülsz így kezdődik a népszerűség ha már zaklatás miatt abba kellett hagyni a pizza sütést de az is lehet hogy az illatátol törtek rád mért ahogyan montad az első kérdés az volt hogy hol van??!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  66. Janos Hegedus

   meg orokke jobb mintha te rontottal volna rajuk sakes allapotban

  67. István Alföldy

   Szia Zsíros. Azt te tudod hogy mi az a jelenség amikor gyalogosok kifutnak az autósok elé hogy aztán balesetnek tűntessék fel? (Mintha elütötték volna.) Vagy kínai vagy japán emberekről van fent a legtöbb ilyen videó. Köszi előre is a választ! :)

   1. Zsiros Deszka

    Kínai

  68. eizo monitor

   Jogtalan bejelentest normalis orszagokban buntetik.

  69. László Rokob

   Fűre gondoltak szerintem 😂😂😂

  70. L Kid

   Hol a szakáll, Zsíííííííros????????????????

  71. dzsemes uborka

   Zsíros javában benne vagyunk a 3 hullámban , Kamu-cumi-nami 🤣🤣🤣

  72. Promesz M

   😂😂😂😂😂😂

  73. Márk Nagy

   08:27 Ne már Zsíros. Jól ismered a Japánokat. Sétáló ember poénból :D. Japán meg a poén. Ahhoz, hogy a Japánok humorérzékét megismerd mondjuk úgy, igen "intenzív élményekre" van szükség. Ez egy bosszúálló hülye volt, vagy egy nagyon komolyan gondolkodó, a szabályokat szó szerint követő felelős állampolgár. Aki még most is mérges, Nani o shimashita ka? ! Anzen wa " fasto" desu :D

  74. Zetor Úr

   hát azért lássuk be, hogy egy otthoni pizza sütő kemence krematóriumnak elég aprócska... Még akkor is, ha a helyiek nem nőttek túl nagyra... :D

  75. Szumi

   Ismerősékre hajnal 2-kor törték rá az ajtót, aztán kiderült, hogy nem pontos címet kaptak. :) Még egy hónap múlva is azt hallották vissza, hogy a fiatal srác drogkereskedő, meg fegyvere is van... Életébe még csak alkoholt se ivott. Iskolába is úgy kezelték. A rendőrség elintézve egy elnézéssel és még az ajtót se fizették ki teljesen.

  76. Bikfic csatorna

   Az illatok gyanúsak voltak!

  77. flame04ful

   Zsíros te veszélyes helyen laksz. Kamera rendszeren gondolkoztál már? :)

  78. balazs szatmari

   Képzeld nálunk (Romániába) egy fickó elegetett két kislányt és a rendőrök reggel 6 óráig nem rontottak be mert nem volt joguk addig hamura égtek szegények

  79. M43b19

   A hasitogepet at vennem olcsoba xD lomtalanitast vallalok xD dunnakat parnakat is at veszek

  80. István Havasi

   a szomszédod volt!! Furamuki Kuki szán volt

  81. Halmos Györgyi

   Óóóó igen a "swatolás" Amerikában. Remélem ezerszer is megbánta, aki először csinálta és divatot csinált belőle, hisz haltak meg miatta emberek, ha nem is többen, de egy haláleset tuti történt. Twitch és talán HUfast streamerek is kifigyelték egymást, hogy ki, mikor élőzik és viccből, ha tudták a másik címét, akkor felhívták a 911-et, hogy azon a bizonyos címen terroristák laknak, élnek. Persze erre forró nyomon kiment a SWAT és miközben szegény streamer mit sem sejtve élőzött rátört a SWAT és a live nézői élőben nézhették végig, vagy hallhatták a hangokat. Jobb esetben közel szívrohamot kapott a streamer (és esetleg a családja) rosszabb esetben meg is halt. Akkora nagy poénnak gondolták ezt az amcsik... Egyébként a rendőrök forró nyomra jöhetnek minden házkutatási parancs vagy engedély nélkül, ha jól tudom. Ha a telefonáló azt mondta a nagy eszével, hogy látom, ahogy egy csávó a kertjében emberi holttesteket éget el, akkor a rendőrségnek ezt gyorsan le kell reagálnia, ami sajnos nem védi, azt akiről időközben kiderül, hogy tök ártatlan, mert épp pizzáét sütött a családjának. Remélem tényleg előszedik a betelefonálót...

  82. Pál Péter

   Szóval ott is van értelmes ember ! Nem lehet, hogy ő lopta a termést ?

  83. Így Aztán

   Zsíros az nem derült ki milyen pizzát sütöttél!Szerintem Songokut!Jópopppisááág!!!!😃😃😃😃

   1. Zsiros Deszka

    😂

  84. Zsolt XD

   Jo a kalapod! :D

  85. Hanna Horvát

   NANI??????????

  86. WS

   nagyon röhögtem a végén :D

  87. Glee7506

   Akkor ott is vannak "jó szándékú betelefonálók".....

  88. Marcell Deák

   Nagyon jó videó lett , mint az összes többi 💪🏼💪🏼. Majd ha időd engedi , egy motovlog is jöhetne🔥🔥

  89. Zsolt Csonka

   Szia Zsíros! A paradicsomot lopó nagyi ha kérne tőled paradicsomot és azt mondaná neked hogy nincs mit ennie, szerintem te adnál neki még egy kilót is. Csak nem kultiválod a lopást, mert ti megdolgoztok mindenért más meg csak lenyúlja erő befektetés nélkül. Elvi szinten nem szereted te sem ha meglopnak, mert úgy vagy vele, gondolom, hogy a 2 szem paradicsom nem vág földhöz benneteket sem. Egyetértek veled mindenben.Inkább kérjünk egymástól mint alattomos módon lopjunk egymástól.Széjjel Stukkollak Zsííííros!

   1. Zsiros Deszka

    Ez így van. Egy éhes ember ha kér tőlem, amire már volt példa, megpakolom úgy zöldséggel, hogy a kerület leghíresebb vegetáriánusa lesz.😂

  90. Istvan Fulop

   Az a sok hülye, nem semmi. Jók a videók mindíg. Jó h nem lett bajotok.

   1. Istvan Fulop

    Szeretem a videóidat 😀

  91. Norbert Bonanno

   Zsíros... Okè... tehàt ez volt a fedô story. Mondd el ôszinten, mit ègettetek? 😂

   1. Zsiros Deszka

    😂

  92. Miklos Tamas

   Hej Zsiros. Csereld le a pizzasutot ooni koda-ra. Nem kell tokolni sokat a melegitessel. Kovon sut, atom jo kis szerkezet. Meg hordozhato is. Ki lett talalva.

  93. György Tamás Tóth

   Na ma jól esik a kávém. Közben hallgatlak és nézlek..Ott is van "RENDES EMBER" úgy hallom.Szomorú dolog .A nagyi meg kérjen .Akkor is ha van pénze.vagy ha nincs. Biztos egyszer egyszer még meg is szánnád..

  94. Béla Tóth

   Ejj Zsíros eszem a klikk bait címedet már megint. Apám azt tanította, hogy motorozni és dolgozni akkor kell, ha jól esik :D

  95. Tibor Czepper

   Sokfélék vagyunk, de szemétládák mindenütt teremnek!

   1. Tavaszi Kaszás

    Annál nagyobb egy nemzet, annál több ilyen ember van.

  96. Imre Tóth

   Japánba a tegezés magázás hogy működik?

  97. Kk Jj

   Na tessék, milyen az élet. 😂 Innen nem messze tegnap valaki a rendőröket hívott, mert úgy vélte, hogy a férfi a feleségét gyilkolja. A rendőrök kopogtattak, hallották a sikoltozást.... de senki se nyitott ajtót. Berontottak és ott találták a házaspárt.... egy hatalmas orgazmus közepén. Mindkettőnek fejhallgató volt a fején. 😂😂😂😂😂 Valami rockzenére akcióztak.

   1. Zsiros Deszka

    😂😂😂😂

  98. Thomas Bootmaker

   Hali Zsíros! Az elköszönés nagyon faintos volt! Írnék neked egy érdekes történetet, amely alap lehetne legalább egy fél órás vlogodnak, mert érdekfeszítő téma. De nagyon nem nyílvános. Viszont privátban nem tudom hogyan tudnám elküldeni, hogy csak Te olvashasd, senki más. Nem vagyok jelen közösségi oldalakon. Érdekelne a téma biztosan, mert elég bicskanyitogató...szoktuk mondani itt felénk viccesen. Mint ott, ahogy honosítottad a stukkolást a nagyon irgumburgum helyzetekre. Kár hogy nem tudom megírni neked privátban....!

   1. Hanna

    Pedig könnyü megtalálni az instagramon.Miért nem csinálsz magadnak egy instát?

  99. István Molnár

   Én azt hittem hogy csak orában vagyunk el csúszva.

  100. Csaba Rohodi

   Kézi fahasító, akit esetleg érdekel: Nem elektromos, egy tizen kilós fejsze egy jó hosszú karon. => A nagy súly "lendületi energiája" hasítja szét a fát. You Tube: "Best Invention Homemade Log Splitter Firewood"

   1. Hanna

    Megnéztem. Az emberek kifogyhatatlanok az ötletekböl. Nézni is fárasztó:-)